QUICKTECH RENGÖR FOG & BETONG 0,5L
Dokument bez nazwy
Dokument bez nazwy
Dokument bez nazwy
Duplicate of Dokument bez nazwy

QUICKTECH RENGÖR FOG & BETONG 0,5L

Produktbeskrivning

Quicktech Rengör fog & betong är en koncentrerad, syra baserad rengöringsvätska som mycket effektivt löser upp svåra smutsfläckar. 

Användningsområde

Quicktech Rengör fog & betong rengör: smutsiga fogar, kakel, klinker, betong, tegel, salt och kalkutfäll- ningar, fog och fix rester, betongrester, rost. Mycket effektiv på kalk och salt- utfällningar på fasader, murar och marksten. Använd inte på natursten, kalksten, marmor och metall. 

Egenskaper

Stark syra baserad rengöringsvätska. Produkten reagerar starkt med metal.  Använd inte på natursten, kalksten och marmor. Till rengöring av natursten rekommenderar vi QUICKTECH Rengör marmor & naturstenAnvändning av skyddsutrustning rekommenderas. Syran i produkten är frätande på hud och ögon. Mer info på förpackningen och i säkerhetsdatabladet.

Hållbarhet: 2 år från tillverkningsdatum

Åtgång

5 – 10 m2/liter

Applicering

Skydda ytor som inte skall rengöras. Prova på en liten yta först. Blöt underlaget med vatten. Applicera sedan Quicktech Rengör fog & betong  i koncentrerad form eller utspädd upp till 1:3 vid svåra fläckar och upp till 1:6 vid rengöring av fog och lättare nedsmutsning. Låt produkten verka på ytan i några minuter, rengör med svamp eller grov borste. Skölj rikligt med vatten. Upprepa proceduren om det behövs. OBS! Användning av skyddsutrustning rekommenderas (skyddshanskar, skyddskläder, skyddsglasögon, andningsmask). Syran i produkten är frätande! Mer info på förpackningen och i säkerhetsdatabladet.

Liknande produkter

Det finns inga relaterade produkter